Un cop de mà


UN COP DE MÀ amb la llengua catalanaJa fa sis anys que el Consorci per a la Normalització Lingüística edita la revista Un cop de mà. I de què es tracta? És una eina didàctica que ens ofereix "al personal de l'Administració local i als usuaris dels serveis d'assessorament lingüístic, amb l'objectiu d'aclarir conceptes, resoldre dubtes lingüístics, donar a conèixer nous termes, webs amb continguts interessants..., sempre en un llenguatge planer i intentant tractar els continguts de manera sintètica."

Des d'EN CLAU DE NEGRE volem  col·laborar, donar un cop de mà (DIEC2: "donar un cop de mà: portar momentàniament ajut"), oferint la revista mensual i tots aquells continguts i enllaços necessaris perquè tothom faci un bon ús de la llengua catalana. No ens perdrem el seu nou apartat El desvetllamots, en què recuperen paraules i expressions que han caigut en desús i que convé no perdre-les.


Vull agrair molt especialment a l'equip de redacció de la revista Un cop de mà el seu interès  en aquesta nova secció del blog i la seva, sempre, bona disposició per col·laborar-hi.


Amb la col·laboració de: