5/04/2016

A la seva pell


Tot i que tinc el blog una mica aturat perquè el Treball Final de Grau requereix molta concentració i sobretot de temps per a documentar-me, llegir i rellegir, ha pogut més l'emoció de compartir la coberta i la sinopsi de la meva pròxima novel·la: A la seva pell, de l'editorial Llibres del Delicte.
El 23 de maig arribarà a les llibreries però, mentrestant, aquí us deixo un petit avanç.



"Fet el prejudici, ja no hi ha lloc per a la justícia."
A la seva pell.

SINOPSI

La nova feina que Gal·la comença a la presó com a educadora social i experta en mediació, contractada per ajudar en el procés de reinserció de Leo, suposa una baixada als inferns del seus fantasmes interiors. El suïcidi de la Patrícia després de ser empresonada injustament és un record que la martiritza mentre s'involucra en el cas de Leo.

La implicació de Gal·la en la lluita per demostrar la innocència de Leo, més enllà del plànol professional, serà també en nom de la justícia per la mort de la Patrícia, sempre present als seus pensaments. Però la recerca de la veritat té un alt preu, no només psicològic, sinó també físic.

A la seva pell és una història de ficció basada en l'experiència en la presó de Rodrigo Lanza i en el record del suïcidi de Patricia Heras, casos denunciats al documental Ciutat morta.